Wie ben ik?

HansRoodIk zal me even voorstellen. Mijn naam is Hans Rood. Ik ben 36 jaar geleden geboren in Rotterdam, getrouwd en vader van twee kinderen (zoon 4 jaar, dochter 1,5 jaar). Sinds mijn studie Bedrijfskunde werk ik als administrateur en financieel controller bij uiteenlopende grote en kleine bedrijven. In 2009 ben ik daarnaast begonnen met het assisteren en adviseren van enkele zelfstandigen met betrekking tot hun bedrijfsadministratie, financiën en belastingaangiften.

Inmiddels heb ik mijn administratiekantoor verder uitgebouwd en mijn klantenportfolio uitgebreid. Ik ben nog steeds parttime werkzaam als financieel controller in het MKB. En kan op deze wijze mijn passies en expertises met elkaar combineren.

Wil je meer weten over mijn activiteiten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Of wil je een objectieve beoordeling van mijn werkzaamheden? Dan kun je kijken op de pagina referenties.

Advertenties